Over mij

Mijn naam is Tim Brand, geboren in 1995.

Na een aantal keer een verkeerde afslag te hebben genomen wat opleidingen betreft, heb ik eindelijk een vak gevonden wat ik leuk vind!

Voordat ik rijles gaf heb ik een aantal jaren een lerarenopleiding gevolgd voor het vak biologie. Na een tijdje veel twijfels te hebben gehad over mijn toekomst in het onderwijs, heb ik in 2019 uiteindelijk de knoop doorgehakt en gekozen voor wat ik leuk vind! 

Als rijinstructeur kan ik namelijk de aspecten die ik leuk vind aan lesgeven toepassen in de praktijk, namelijk: individuele lessen geven, motiverende didactiek toepassen, en mijn eigen pedagogisch en didactisch klimaat bepalen.

 

Rijles geven vind ik leuk omdat de doelgroep mij aanspreekt. Jongeren leren in deze fase van hun leven om verantwoordelijkheden te nemen en over hun toekomst na te denken. Dit maakt het volgen van rijles naar mijn mening belangrijk omdat er bij het besturen van een auto veel verantwoordelijkheid en inzicht komt kijken. Om deel te kunnen zijn van deze ontwikkeling bij mensen geeft mij voldoening.

 

Misschien kent u mij al van mijn bijbaan bij de Albert Heijn in Wijhe waar ik elf jaar heb gewerkt of van de leerwerkstages die ik heb gelopen bij scholen in de omgeving tijdens mijn lerarenopleiding.

Benieuwd hoe ik ben als persoon, of vragen over mijn rijschool? Spreek mij gerust aan als u mij ziet. Een eerste indruk vertelt namelijk écht iets over iemand!